Home | Helpdesk | Over Henk Straatman verlichting | Account aanmaken | Inloggen | Contact

Welkom, u kunt inloggen of een nieuw account aanmaken

Vragen? Gewoon bellen! 06-37 17 21 39
 
 
U bevindt zich hier: Home

Over Henk Straatman verlichting

Ik ben Henk Straatman, ik ontwerp en fabriceer al bijna 20 jaar exclusieve lampen, mooie lampen. Mijn doel is om mooie, kwalitatief goede lampen te maken, voor een acceptabele prijs.

De collectie houten lampen, zijn echte sfeer lampen. Ze zien er exclusief uit en stralen heel veel warmte uit. Ze zijn overal toepasbaar. Zowel privé, als zakelijk, denk hierbij bv aan hotels, restaurants.

Internet kan voor sommige mensen toch nog hoogdrempelig zijn en de nodige vragen oproepen. Zien de lampen er in het echt net zo uit als op de foto? Welke garanties heb ik? Kan ik ruilen? 

De lampen kunt u altijd eerst komen bekijken in de showroom in Geldermalsen. Ik laat u hier graag de mogelijkheden zien en de kwaliteit van de lampen kunt u dan ook waarnemen. Er is echt veel mogelijk. Het hout kan op kleur gemaakt worden, grijzer, bruiner, zwarter, witter.

Ik werk met een standaard collectie lampen kappen van 12 kleuren, maar geeft u de voorkeur aan  een exclusieve kap, dan is dit mogelijk. Ik heb diverse stoffen waaruit u kunt kiezen.

Heeft u zelf ideeën voor een lamp? Laat het mij weten, deze kunnen we samen bespreken, ik kan de lampen makkelijk op maat maken.

De lampen die ik vervaardig zijn zeer uiteenlopend, Ik heb onder andere geleverd aan architecten, winkeliers, projecten vd valk, bedrijfshallen, hotels  café's etc.

Mocht u vragen hebben, een lamp op maat gemaakt willen hebben of alvast een afspraak willen maken, neem gerust contact met mij op. Uiteraard kunt u een lamp ook gewoon via de webshop bestellen.

 

Heeft u vragen???  Gewoon bellen 06 37 17 21 39  of mailen houtenlampen@gmail.com

 

 

Winkel Geldermalsen

Willem de zwijgerweg 35

Geldermalsen

 

Maandag, dinsdag, donderdag  09.00- 16.00

Woensdag                               09.00-12.00

Vrijdag                                    op afspraak