Home | Helpdesk | Over Henk Straatman verlichting | Winkelmand | Account aanmaken | Inloggen | Contact

Welkom, u kunt inloggen of een nieuw account aanmaken

Vragen? Gewoon bellen! 06-37 17 21 39
 
 
U bevindt zich hier: Home / Houten Lampen

Over Henk Straatman verlichting

Henk straatman verlichting is een onderdeel van Label 33. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van verlichting op maat.

Ons bedrijf is gericht op het ontwerpen en realiseren van verlichtingsconcepten voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de detailhandel, bedrijfswereld, en horeca. Maar ook zeker voor particulieren. Wij hebben voor u een vaste collectie met de hand gemaakte design lampen die u direct kunt bestellen via de webshop. Daarnaast maken wij verlichting op maat, afgestemd op uw wensen met oog op kwaliteit, levensduur en authenticiteit. 

Heeft u zelf een ontwerp, een leuk idee of specifieke wens voor een lamp, dan bespreken wij deze graag met u. Door goed te luisteren naar uw wensen maken wij bijna alles mogelijk.

Al onze lampen worden met de hand gemaakt in ons atelier. Voor onze lampen maken wij gebruik van duurzame en eerlijke materialen. Het metaal kan in heel veel kleuren worden uitgevoerd. Wij  maken gebruik van krasbestendige poedercoaten in mooie verrassende kleuren. Denk aan actuele modekleuren als brons, goud en metall gun.

Onze kracht is een persoonlijke aanpak waarbij we letten op stijl en functionaliteit. Doormiddel van onze verlichting geven wij uw interieur kleur en een gezicht waarin uw visie en smaak tot uiting komen. Wij maken exclusieve lampen, passend binnen iedere lifestyle. Een verlichtingsplan in de stijl die u past en altijd op maat. Henk Straatman verlichting is specialist op het gebied van interieurvormgeving door middel van licht. 

Internet kan voor sommige mensen hoogdrempelig zijn en de nodige vragen oproepen. Zien de lampen er in het echt net zo uit als op de foto? Welke garanties heb ik? Kan ik ruilen?

Vindt u het prettig om een tastbare impressie in sfeer en stijl te krijgen van onze lampen, dan kunt u op afspraak een kijkje nemen in onze showroom. We hebben hier niet altijd alle lampen kant en klaar staan, maar kunnen u heel duidelijk de mogelijkheden tonen. Het soort hout, kleur mogelijkheden in kappen en metaal, afmetingen enz. U heeft namelijk uiteenlopende keuzemogelijkheden in maat en kleur, van hout tot en met de stof van de lampenkap. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u graag een perssonlijk advies of heeft u zelf een ontwerp of leuk idee? Laat het ons weten, dan kunnen we deze samen bespreken. Uiteraard kunt u een lamp ook gewoon via de webshop bestellen.

 

Zie onze webshop voor de collectie houtenlampen, een impressie in sfeer en stijl. Al onze lampen zijn handgemaakt.

 

Heeft u vragen?  Gewoon bellen 06 37 17 21 39  of mailen houtenlampen@gmail.com