Home | Helpdesk | Over Henk Straatman verlichting | Winkelmand | Account aanmaken | Inloggen | Contact

Welkom, u kunt inloggen of een nieuw account aanmaken

Vragen? Gewoon bellen! 06-37 17 21 39
 
 
U bevindt zich hier: Home / Houten Lampen

Over Henk Straatman


Ik ben Henk Straatman, ik heb 20 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van verlichting.

Henk Straatman verlichting is een bedrijf gericht op ontwerpen en realiseren van verlichtingsconcepten voor uiteenlopende opdrachtgevers binnen de detailhandel, bedrijfswereld, en horeca. Maar ook zeker voor particulieren.

Onze kracht is een persoonlijke aanpak waarin balans wordt gevonden tussen stijl en functie. Wij geven uw interieur kleur, een gezicht en verlichting waarin uw visie en smaak tot uiting komt. Wij maken exclusieve, lampen passend binnen iedere lifestyle. Een verlichtingsplan in de stijl die u past, altijd op maat. Henk Straatman verlichting is een specialist op het gebied van interieurvormgeving door middel van licht (verlichting), met de juiste visie en ervaring. Wij maken kwalitatief goede verlichting, uniek en verrassend. Creatief, brede kennis en operationele ervaring, van briefing naar ontwerp in Max. 4 weken.

Internet kan voor sommige mensen hoogdrempelig zijn en de nodige vragen oproepen. Zien de lampen er in het echt net zo uit als op de foto? Welke garanties heb ik? Kan ik ruilen?

U bent van harte welkom om de lampen in het echt te komen gewonderen. We hebben hier niet altijd  lampen kant en klaar staan, maar kunnen u heel duidelijk de mogelijkheden tonen, het soort hout, kleur kappen, kleur metaal, lengte. U heeft namelijk uiteenlopende keuzemogelijkheden in maat en kleur, van hout tot en met de stof van de lampenkap. 

 

Heeft u zelf ideeën voor een lamp? Laat het mij weten, deze kunnen we samen bespreken. Uiteraard kunt u een lamp ook gewoon via de webshop bestellen.

 

Zie onze webshop voor de collectie houtenlampen, een impressie in sfeer en stijl. Al onze lampen zijn handgemaakt.

 

Heeft u vragen?  Gewoon bellen 06 37 17 21 39  of mailen houtenlampen@gmail.com